NightWatcher Robotic LED overvågningslampe
Varenummer: 62900
Login eller ansøg om konto for at få adgang til at handle i vores portal
Med WiFi kamera og mulighed for SD-kort optagelse (Farve: HVID)


Mere information
 • Specifikationer:

  • Forbrug: 11 watt
  • Lysstyrke: 1.000 lumen
  • Tæthedsgrad: IP55
  • Sensorenes rækkevidde: 15 meter
  • Bevægelser: op til 210 grader via 3 IR sensorer


  NightWatcher er en LED projektør, som følger bevægelser og sender lyset der hen hvor der sker noget. Den er oplagt som indbrudsforebyggende belysning, så tyven ikke får fred bare ved at stille sig i skyggen - projektøren følger ham simpelt hen og kameraet følger med, så der fanges flest mulige billeder af ham.

  Enheden har et farvekamera i HD opløsning (720p) og følger bevægelser i op til 210 grader via 3 IR sensorer. Kameraet optager på SD kort, straks der registreres bevægelse og projektøren tændes. Via app til både Android og IOS kan der sendes alarmer til smartphones, og man kan så se, hvad kameraet ser. NightWatcher kobles trådløst til dit WiFi netværk og straks er der live-video på din tablet, computer eller telefon. Der er indbygget mikrofon og højttaler i enheden, som den kan optage lyd, mens kameraet kører og sættes til at afspille fx en indtalt advarsel, når sensorerne registrerer bevægelse.

  Projektøren er en kraftig 11W LED som let oplyser sensorenes rækkevidde på 15 meter og sikrer at kamerabillederne bliver lyse og brugbare. Det hele er samlet i et kompakt og robust IP55 tæt design, som både er let at installere og som kræver minimum af vedligehold. Den "intelligente" enhed kan indstilles i 3 modes og har her et utal af instillingsmuligheder, som selvfølgelig er lette at betjene og forstå.

  NightWatcher kan også bruges indendørs i et sommerhus, på byggepladser eller mange andre steder, hvor der er brug for ekstra sikkerhed. 
 • EAN: 5050171074930