Ecofoss er et dansk import- & grossistfirma, som har stor erfaring inden for LED-belysning.
Vi forhandler et bredt sortiment af LED lyskilder, LED paneler, LED armaturer, LED projektører samt LED strips og skinner for belysningsløsninger til industri og erhverv.

Sortimentet er bredt og indeholder blandt andet eget danske LED-brand, green:ID som bl.a. har udviklet og designet de populære LED lysskinner, som er en unik designløsning for belysning i Troldtekt- og træbetonlofter samt udviklet det nytænkte LAMEL-LED koncept til belysning i akustikpaneler.

Hos Ecofoss vægter vi hele forsyningskæden meget højt, og vi tager ansvar for, at produkterne kommer hele vejen fra producent til forbruger på den bedste og mest effektive måde. Vi har således også fokus på vore kunders kunder og deres oplevelse med produkterne. Det er vigtigt for os at alle laver en fornuftig forretning; både vores leverandører, os selv, vores kunder og deres kunder.

Vores salg er værdidrevet, og vi ønsker ganske enkelt ikke at tilbyde noget, der ikke tilføjer vore kunder væsentlig værdi.

Vi er stolte af at kunne levere miljøvenlige løsninger og produkter, og vi går alle på arbejde hver stolte af det vi sælger, og at vi har et budskab, vi står 100% ved.

 

Ecofoss A/S
Mariendalsvej 28
DK-8800 Viborg

CVR-nummer DK15150785 - en del af SEC SET ECOFOSS A/S