Udskiftning af eksisterende belysning

Agro Business Park Foulum fik bedre arbejdslys samt lavere elforbrug

Eksisterende belysning er blevet udskiftet med henholdsvis LED paneler samt LED downlights med sensor.

 

Kontorfællesskabet Agro Business Park, som blev bygget i 2000, har netop fået udskiftet alt belysning i kontorlokaler samt gangarealer. 

I kontorfællesskabet blev eksisterende lyskilder udskiftet med henholdsvis LED paneler samt LED downlights med sensor. Med denne udskiftning har de opnået et markank bedre arbejdslys samt et lavere elforbrug.

 

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø
Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes bl.a. af god belysning i kontorlokaler samt ved arbejdsstationer.

 

 

Essence G2 LED paneler med lav blænde
I de mange kontorlokaler blev de eksisterende lyskilder udskiftet med Pragmalux LED 60x60 paneler. Panelerne giver et godt og flimmerfrit arbejdslys med en lysfarve på 4.000 kelvin, som er lysfarven ved dagslys. Panelet har en prismatisk overflade for lav blænde på UGR<19.

Find Pragmalux LED panelet her

 

LED downlight med sensor
Agro Business Park har flere lange fordelingsgange, hvor der er begrænset dagslys. I disse gangarealer er der blevet monteret LED downlights med farvegengivelse på CRI>80 og en lysfarve på 3.000 kelvin.

Til disse downlights er der tilkoblet sensor, som sikrer at gangene kun er oplyst, når der er bevægelse. Dermed undgår man også, at lyset brænder unødvendigt, når gangene ikke benyttes.

Find downlights her

 

 

Reducér elforbruget med LED og sensor
LED belysning er en oplagt mulighed for straks at nedsætte elforbruget. Særligt i kontorlokaler og andre større bygninger, hvor lyset brænder i mange timer dagligt, vil man kunne nedsætte elforbruget markant. Vælger man LED belysning med sensor sænkes elforbruget yderligere, da man undgår, at lyset er tændt unødvendigt.

LED har en markant længere levetid end andre traditionelle lyskilder og dermed vil man ved opsætning af LED belysning også opnå yderligere besparelser på selve produkterne.

KLIK HER og se flere af vores LED produkter til industri, erhverv og privatbolig

 

Produkterne til Agro Business Park Foulum er leveret og monteret via vores monteringspartner og forhandler, B.E. installationer A/S.