Nytænkt LED

NYTÆNKT BELYSNING I AKUSTIKPANELER OG TROLDTEKT-LOFTER

De seneste år er der sket en stigning i efterspørgslen af både Troldtekt plader som loftbeklædning men så sandelig også de meget populære akustikpaneler. Disse akustikpaneler / trælameller ses i stigende grad anvendt henholdsvis som loft- og vægbeklædning både i private boliger samt erhvervsbygninger.

Akustikpanelerne har de gode egenskaber, at de er med til at forbedre akustikken i lokalerne, mens de også tilfører en flot og moderne udtryk.

 

På EL & TEKNIK messen, som løber af staben disse dagen, præsenterer Ecofoss bl.a. to nytænkte belysningsløsninger fra green:ID, som netop er designet til montering i henholdsvis Troldtekt lofter og akustikpaneler.

Med disse LED løsninger opnår man et moderne og strømlinet udtryk samt det gode lys.


Nytænkt belysning i akustikpaneler

De nye LAMEL-LED er udviklet til integreret lys i de populære akustikpaneler/træpaneler.
I modsætning til de fleste belysningsløsninger til akustikpaneler, giver de nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID mulighed for at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne.
LAMEL-LED skinnen er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne. Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige eller bryde overfladelooket, når lyset er slukket. Når lyset derimod er tændt, fremstår skinnen som en fin og enkle lysstreng, som giver et flot og dekorativt lys.

KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler

 

Unikke og innovative LED lysskinner tilpasset Troldtekt-lofter
På messen præsenterer Ecofoss ligeledes de unikke LED lysskinner, som er green:ID´s egenudviklede lysskinner designet til montering i Troldtekt-lofter. Disse LED lysskinner tilfører et minimalistisk og stilrent look, idet de monteres uden at bryde overfladen på Troldtekt-pladerne, som man normalt gør ved bl.a. indbygningsspot.

green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm. og i 120 cm. samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.